Tarieven

Nu 10% kennismakingskortingMassage aanbod / tarieven:

 • Tijdens een 30 minuten ‘Indulging Massage’ komen kort de voeten, benen, handen en armen aan bod. Vervolgens de rug, schouders, nek en het hoofd.
  Indulging   – 30 minuten:     €50,-
  • Tijdens een 60 minuten ‘Nurturing Massage’ komen de voeten, benen, handen en armen uitgebreider aan bod, vervolgens ook intensiever de rug, schouders, nek, hoofd en enkele strekoefeningen.
   Nurturing  –  60 minuten:    €80,-
 •  Tijdens een 90 minuten ‘Spoiling Massage’ komt al het bovenstaande van de 60 minuten massage uitgebreid aan bod. Extra aandacht gaat uit naar de buik en borstkas en het doen van verschillende strekoefeningen.
  Spoiling     –  90 minuten:    €115,-
 •  Tijdens een 120 minuten ‘Relaxing Massage’ komt al het bovenstaande van de 90 minuten massage nog uitgebreider aan bod. In deze massage komt het hele lichaam uitgebreid en intensief aan bod.
  Relaxing    – 120 minuten:   €150,-
  Vragen of een afspraak maken?

  Je kunt mij bellen via 06-41255029, online een afspraak inboeken via de knop ‘Book online’ of mailen via joyce@enjoy-ce.com. Ik informeer jou graag over mijn behandelingen.

  ‘Graag tot ziens op mijn mat!’
  Joyce Bosch

Standaard tarieven per massage:

 • Indulging   – 30 minuten:    €50,-
 • Nurturing  – 60 minuten:    €80,-
 • Spoiling     – 90 minuten:    €115,-
 • Relaxing    – 120 minuten:   €150,-
  Hoe langer een massage, hoe meer er aan bod komt.

Kortingstarieven bij afname van meerdere massages tegelijk:

Hoe vaker je je laat masseren, hoe effectiever de resultaten. Je koopt in één keer 3 bezoeken en ontvangt hiervoor een aantrekkelijke korting. Vraag me naar de mogelijkheden.

Voor een Thaise Yogamassage bij jou thuis of op locatie, hanteer ik een meertarief van €25,- en €0,19 per kilometer bovenop mijn vaste tarief.
Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Kom je voor de eerste keer en wil je gebruik maken van het kennismakingsaanbod, vermeld dit dan bij je boeking.

‘Nu 10% kennismakingskorting op alle Thai Yoga Massages’.

Spaarkaart (10 uur)
Volle kaart op naam geeft recht op een gratis massage van 1 uur (waarde van €80,-).

Kadobon
Met een kadobon voor een massagebehandeling geef je iemand een goed gevoel. In feite geef je iemand een (verwen)moment helemaal alleen voor zichzelf, een kostbaar iets in deze tijd.

Geef iemand een moment helemaal alleen voor zichzelf

Hoe koop je een kadobon?
Je maakt het bedrag over naar bankrekeningnummer NL38 ASNB 0708 2826 44 t.n.v. J.A. Bosch. Zodra ik het geld heb ontvangen, stuur ik de bon naar jou of de ontvanger op. Bel of mail me om af te stemmen wat je wilt en wat op de kadobon moet komen te staan. Mocht je de bon gelijk nodig hebben, dan kun je me bellen voor een afspraak om deze af te halen.

Thaise Yogamassage is een complete lichaamsbehandeling
die acupressuur, reflexologie en yoga met elkaar combineert