Algemene Voorwaarden

Yogamassage bevordert flexibiliteitOm de massagesessie zo soepel mogelijk te laten verlopen, hanteert Enjoy(ce)! een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt voor een massage, gaat Enjoy(ce)! ervan uit dat u kennis hebt genomen van deze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

1.
De massage therapeut is geen arts, waardoor klachten die een specialistische aanpak vereisen niet opgelost kunnen worden. In bepaalde gevallen kan de massage therapeut besluiten af te zien van een verder traject en de cliënt doorverwijzen naar een arts/specialist.

2.
(Thaise Yoga)massage harmoniseert en bekrachtigt lichaam en geest met als doel relaxatie. De yoga-achtige strekkingen verbeteren flexibiliteit, behouden de gezondheid en vitaliteit en vergroten sportieve prestaties. Aanvankelijk kunt u enig ongemak ervaren bij bepaalde technieken (spierpijn) of enige kleine veranderingen opmerken na behandeling; zoals vermoeidheid, veranderde darmwerking, een andere gemoedstoestand. U dient dit wel te melden aan Enjoy(ce)!, maar er is geen reden voor bezorgdheid.

3.
U bent zelf verantwoordelijk voor de informatie die u tijdens de intake geeft, om (verdere) behandeling zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren.

4.
‘Ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn lichaam. Ik heb bovenstaand gelezen en begrepen. Enjoy(ce)! kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig negatief effect dat optreedt gedurende of na de behandeling. Ik ben mij ervan bewust dat ik de behandeling op elk moment kan stopzetten.’

5.
De behandelingen hebben niets met erotiek te maken. Cliënten die sexueel getinte opmerkingen of uitingen maken, worden per direct verwijderd.

6.
Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk tot 72 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd en tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet naar een nieuwe datum. Doe dit altijd telefonisch! Bij een te late annulering en/of het niet maken van een nieuwe afspraak, brengt Enjoy(ce)! de gereserveerde massage volledig in rekening. Of vervalt je voucher/bon.

7.
Bij het maken van een afspraak worden uw adres, emailadres, telefoonnummer en geboortedatum gevraagd voor de administratie.

8.
De gegevens die u geeft, worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit aan anderen verstrekt.

9.
De massage therapeut houdt zich vanuit haar verzorgende achtergrond aan een geheimhoudingsplicht.

10.
Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend.

11.
‘Enjoy(ce)!’ is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

12.
Vriendelijk verzoek om mobiele telefoons uit te schakelen of op stille stand te zetten tijdens de sessie.