Wat & Waarom

Yoga-strekkingenWat is Thaise Yogamassage?
Thaise Yogamassage (Nuad Phaen Boran) is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Deze massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk en combineert rustige bewegingen met ritmische drukpunt-massage en diepe yoga-strekkingen. Deze zijn zo op elkaar afgestemd dat de massage zowel op fysiek, geestelijk als energetisch niveau diep doorwerkt. Het is een stevige massage die beweeglijk en tegelijkertijd meditatief is. Een Thaise Yogamassage voorkomt/geneest klachten, verbetert de gezondheid en werkt ontspannend.

Vanuit liefde, mildheid en respect
In Thailand geniet deze massage veel aanzien als methode om je fysiek en mentaal jong en vitaal te houden. Van oorsprong had deze massage een heilige status en werd alleen door monniken in tempels gegeven. Nog steeds is deze grondslag merkbaar in de massage. Hij wordt gegeven vanuit liefde, mildheid en respect.

“Laat je masseren volgens traditionele technieken waarbij al je spieren worden
aangepakt en opgerekt.”

Je kunt een Thaise massage nemen uit het oogpunt van:Loslaten van spanningen

  • Complete ontspanning; de combinatie van energie-lijnwerk, yoga stretching en de vloeiende ritmische opeenvolging van de technieken brengt je in een diepe staat van ontspanning en harmonie.
  • Meer lichaamsbewustzijn; na afloop zit je prettiger in je vel.
  • Meer gronding; je staat steviger op de aarde.
  • Loslaten van spanningen; het maakt de spieren soepel en de gewrichten sterker waardoor je in staat bent chronische spanningen makkelijker los te laten.
  • Vrij stromen van levensenergie; je voelt meer energie, je voelt je minder moe en hebt meer zin in dingen. Je komt weer in balans en voelt je vitaal.
  • Verruimen van de adem; je hebt het gevoel dat je meer vrijuit kunt ademen.
  • Verruimen van bewegingsvrijheid; je bewegingen zijn verruimd en doen minder pijn.

“Ervaar diepe ontspanning en harmonie tijdens een heerlijke Thaise Yogamassage in een mooie ruimte met ontspannende muziek en een warme sfeer.”