Ruimte voor een nieuwe stap

silhouet, persoon, wolk, hemel, zon, zonsopkomst, zonsondergang, zonlicht, ochtend-, jongen, dageraad, schemer, avond, oranje, symbool, menselijk, kruis, proost, vreugde, comfort, tevredenheid, geluk, nagloed, jongeren, Frohsinn, levenslust, morgenrood, scherts, blij zijn met, vrolijke stemming, vrolijke stemming, gelukkig moed

Dit is mijn ervaring tijdens een De-armouring sessie…

Ik voel dat Joyce weet wat ze doet en dat ik volledig mezelf kan en durf te zijn.

Dit is absoluut een aanrader voor mensen die door bekende fysieke en emotionele blokkades heen willen breken. Er komt ruimte om een nieuwe stap te kunnen zetten. Door oude woede te doorvoelen en aan te kijken, ontstaat er ruimte om mezelf op de eerste plaats te zetten.

Het is een bezegeling van een metale beslissing. Het commitment dat ik mentaal genomen heb, voel ik nu van binnenuit.

Joyce was er en dat gaf mij vertrouwen en veiligheid om er samen doorheen te gaan.

Er was ook ruimte om te ademen. Het voelde als de Hemel en Hel tegelijk. De bekend plekken zeuren nu niet meer. Door in mijn emoties te gaan, voel ik dat er mentaal iets geshift is.

Door het statement te zetten aan het begin van de sessie heb ik nu een herinnering voor mijn commitment.

De beelden die ik zag, maakten het belang om door te gaan makkelijker en om wat ik ervaren heb beter te kunnen integreren.

Joyce, dank voor je begeleiding op mijn pad.

Comments are closed.