Write a Review

Thaise Yogamassage reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Enjoy(ce)!
Average rating:  
 27 reviews
by Judith on Enjoy(ce)!
Heerlijk

Tijdens de YourLab retraite heb ik mogen genieten van een massage van Joyce. Joyce is naast een goede masseur ook lief en geïnteresseerd, waardoor je je prettig voelt. Het bijzondere vind ik dat de yoga oefeningen, m.n. heup openers, bijdragen aan het losmaken van je lijf. Alles kan weer stromen. Heerlijk, een echte aanrader 🙂

by Sanne on Enjoy(ce)!
Aandacht

Joyce geeft haar Thai yoga massage niet alleen met heel veel vaardigheid maar ook met zoveel aandacht, dat ook ik met volle aandacht in mijn lichaam kon zijn, de hele heerlijke massage lang. Bijzonder om zo bewogen te worden, terwijl mijn lichaam steeds verder in de ontspanning kon komen. Aangepakt, gekneed, dubbelgevouwen, maar alles met zachtheid en in tune met wat er nodig was. Dank Joyce!

by Leandra on Enjoy(ce)!
Dearmouring

Tijdens een 1,5 uur durende dearmouring sessie met Joyce heb ik veel spanning en vastzittende emoties in mijn hele lichaam mogen loslaten. Het was intens, uitdagend en tegelijkertijd voelde ik me 100% veilig en ondersteund. Tijdens het proces voelde ik me in de veilige handen van een 80-jarige sjamane die me mee op reis nam. Het voelde ongelooflijk bevrijdend om onder haar bewuste, liefdevolle begeleiding doorheen dit alles te gaan. Je voelt gewoon dat ze weet waar ze mee bezig is. De ervaring heeft me compleet van mijn sokken geblazen en ben nog steeds ontzettend dankbaar!

by Valerie Verloove on Enjoy(ce)!
Powerful experience

Dear Joyce,

We met this weekend at a conscious intimacy retreat, where I booked a massage, but where I got the most wonderful experience! I have had a few massages in my life, but this one was so different. For the first time during a massage, my brain was in a meditative state. Your energy and singing caused this. It was wonderful to experience! I am very grateful! First you listened to my needs and then you made magic happen. Thank you so much! Hugg, Valerie

by Sterre on Enjoy(ce)!
Vliegen!

Heel spannend dat vliegen, zo leek me. Mijn cadeaubon wilde ik graag daaraan besteden en het pakte meer dan goed uit. Eerst wat onwennig maar als je eenmaal goed hangt, dan kun je echt ontspannen. En met de massage na, ging ik helemaal relaxed naar huis.

by M&P on Enjoy(ce)!
Kennismakingsles partneryoga

Ik had een GiftForYou voucher en het leek mij leuk om een keer partneryoga te proberen met mijn vriend samen. De yoga ruimte is gezellig en warm ingericht. We kregen verschillende oefeningen om samen te doen en waren na afloop heel ontspannen en verbonden.

by Beppie on Enjoy(ce)!
Thaise Yogamassage; diep geraakt & ontspannen

Via GiftForYou heb ik een afspraak gemaakt bij Joyce voor een 90 minuten durende Thaise Yogamassage. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Een weldaad voor mijn lichaam. Totaal gestretcht en hier en daar nog gevoelig van een drukpuntmassage, voelde ik me diep geraakt en ontspannen. Mijn lichaam ging na afloop spontaan soepel bewegen. Ik vind dit een aanrader als je totale ontspanning wilt voelen.

by Sohaila on Enjoy(ce)!
Overgave & controle loslaten

Ik had een waardebon cadeau gekregen en wilde deze aan iets "nieuws" besteden... Iets wat ik nog niet eerder had ervaren. Dit is een sessie geworden van een combi Thaise massage en Therapeutic flying. De massage was fantastisch, en mijn (gespannen) spieren waren er zeker aan toe. De sessie waarbij ik werd opgetild was super bijzonder en ook heel eng. Lichaam en geest blijven toch onlosmakelijk met elkaar verbonden... Dat bleek wel toen ik moeite had om mij over te geven. Ik denk dat wanneer ik mij had kunnen overgeven en de controle had losgelaten het fantastisch was geweest. Misschien toch nog maar nog een keer proberen:) Heel knap hoe Joyce alles aanvoelt!

by Lisette on Enjoy(ce)!
Coaching sessions

Coaching with Joyce made me realize that being loyal to myself is just as important as to being loyal to others. Too often I put other people's needs before my own. Also I kept bringing up the past, but you life now and the past is behind you. Now I make conscious decisions and I am committed to them! I am more aware of my own needs and I am more focused.

by Lisette on Enjoy(ce)!
Coaching sessies

Coaching met Joyce heeft me doen inzien dat loyaal naar jezelf zijn net zo belangrijk is als loyaal zijn naar anderen. Ik had de neiging om me te veel met anderen bezig te houden. Ook rakelde ik te pas en on te pas het verleden op, maar je leeft nu en het verleden ligt achter je. Nu maak ik weloverwogen keuzes, waar ik bovendien emotioneel achter sta! Ben ik me meer bewust van mijn eigen behoeftes en ben ik meer gefocust.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»