Write a Review

Thaise Yogamassage reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Enjoy(ce)!
Average rating:  
 30 reviews
by Noor on Enjoy(ce)!
Body de-armouring

Ik ben nu twee keer bij Joyce voor dearmouring. Super fijn!

Joyce heeft een prachtige werkruimte, waar je vanzelf al tot rust komt door de heerlijke sfeer. Ze neemt goed de tijd door naar je hulpvraag en wensen te luisteren en samen tot een mooie intentie te komen.

Tijdens de behandelingen voelde ik me heel veilig en gezien. De aandacht van Joyce is geduldig en vanuit liefde. Ik heb altijd wat aanmoediging nodig bij het loslaten en dat voelt Joyce heel goed aan. Het is even hard werken samen maar daarna voel ik me zoveel lichter! Ik ben dankbaar voor de behandelingen van Joyce, ik zou het elke week wel willen doen.

Lieve Joyce dankjewel. En blijf je mooie werk en zielsmissie doen, je verdient het!

by Alice on Enjoy(ce)!
Innocence and playfullness

It took me a while to realise how deeply I have been touched by Joyce’s massage.
On a practical level, she navigated extremely fluently between different massage techniques, following her intuition and my feedback. She made my body flow effortlessly and playfully allowing me to relax and open up. On a more subtle level, she allowed me to drop my defences and to completely surrender to her. I never felt more vulnerable, yet intensely joyful.

by Eric on Enjoy(ce)!
Verrassend

Ik en mijn vrouw hebben elkaar de 2,5 uur durende 'Workshop Thaise Yogamassage' als cadeau voor onze verjaardag gegeven. Joyce is een warme persoonlijkheid die je in korte tijd op je gemak weet te stellen. Met veel persoonlijke aandacht legt zij je de technieken van de Thai Yogamassage uit. In totaal hebben mijn vrouw en ik 30 massagetechnieken op elkaar geoefend. Echt heel leuk om te doen! Wij vonden het zeker ons geld waard. Goede investering in je relatie trouwens.

by Judith on Enjoy(ce)!
Heerlijk

Tijdens de YourLab retraite heb ik mogen genieten van een massage van Joyce. Joyce is naast een goede masseur ook lief en geïnteresseerd, waardoor je je prettig voelt. Het bijzondere vind ik dat de yoga oefeningen, m.n. heup openers, bijdragen aan het losmaken van je lijf. Alles kan weer stromen. Heerlijk, een echte aanrader 🙂

by Sanne on Enjoy(ce)!
Aandacht

Joyce geeft haar Thai yoga massage niet alleen met heel veel vaardigheid maar ook met zoveel aandacht, dat ook ik met volle aandacht in mijn lichaam kon zijn, de hele heerlijke massage lang. Bijzonder om zo bewogen te worden, terwijl mijn lichaam steeds verder in de ontspanning kon komen. Aangepakt, gekneed, dubbelgevouwen, maar alles met zachtheid en in tune met wat er nodig was. Dank Joyce!

by Leandra on Enjoy(ce)!
Dearmouring

Tijdens een 1,5 uur durende dearmouring sessie met Joyce heb ik veel spanning en vastzittende emoties in mijn hele lichaam mogen loslaten. Het was intens, uitdagend en tegelijkertijd voelde ik me 100% veilig en ondersteund. Tijdens het proces voelde ik me in de veilige handen van een 80-jarige sjamane die me mee op reis nam. Het voelde ongelooflijk bevrijdend om onder haar bewuste, liefdevolle begeleiding doorheen dit alles te gaan. Je voelt gewoon dat ze weet waar ze mee bezig is. De ervaring heeft me compleet van mijn sokken geblazen en ben nog steeds ontzettend dankbaar!

by Valerie Verloove on Enjoy(ce)!
Powerful experience

Dear Joyce,

We met this weekend at a conscious intimacy retreat, where I booked a massage, but where I got the most wonderful experience! I have had a few massages in my life, but this one was so different. For the first time during a massage, my brain was in a meditative state. Your energy and singing caused this. It was wonderful to experience! I am very grateful! First you listened to my needs and then you made magic happen. Thank you so much! Hugg, Valerie

by Sterre on Enjoy(ce)!
Vliegen!

Heel spannend dat vliegen, zo leek me. Mijn cadeaubon wilde ik graag daaraan besteden en het pakte meer dan goed uit. Eerst wat onwennig maar als je eenmaal goed hangt, dan kun je echt ontspannen. En met de massage na, ging ik helemaal relaxed naar huis.

by M&P on Enjoy(ce)!
Kennismakingsles partneryoga

Ik had een GiftForYou voucher en het leek mij leuk om een keer partneryoga te proberen met mijn vriend samen. De yoga ruimte is gezellig en warm ingericht. We kregen verschillende oefeningen om samen te doen en waren na afloop heel ontspannen en verbonden.

by Beppie on Enjoy(ce)!
Thaise Yogamassage; diep geraakt & ontspannen

Via GiftForYou heb ik een afspraak gemaakt bij Joyce voor een 90 minuten durende Thaise Yogamassage. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Een weldaad voor mijn lichaam. Totaal gestretcht en hier en daar nog gevoelig van een drukpuntmassage, voelde ik me diep geraakt en ontspannen. Mijn lichaam ging na afloop spontaan soepel bewegen. Ik vind dit een aanrader als je totale ontspanning wilt voelen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»