Write a Review

Thaise Yogamassage reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 23 reviews
by Sterre on Enjoy(ce)!
Vliegen!

Heel spannend dat vliegen, zo leek me. Mijn cadeaubon wilde ik graag daaraan besteden en het pakte meer dan goed uit. Eerst wat onwennig maar als je eenmaal goed hangt, dan kun je echt ontspannen. En met de massage na, ging ik helemaal relaxed naar huis.

by M&P on Enjoy(ce)!
Kennismakingsles partneryoga

Ik had een GiftForYou voucher en het leek mij leuk om een keer partneryoga te proberen met mijn vriend samen. De yoga ruimte is gezellig en warm ingericht. We kregen verschillende oefeningen om samen te doen en waren na afloop heel ontspannen en verbonden.

by Beppie on Enjoy(ce)!
Thaise Yogamassage; diep geraakt & ontspannen

Via GiftForYou heb ik een afspraak gemaakt bij Joyce voor een 90 minuten durende Thaise Yogamassage. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Een weldaad voor mijn lichaam. Totaal gestretcht en hier en daar nog gevoelig van een drukpuntmassage, voelde ik me diep geraakt en ontspannen. Mijn lichaam ging na afloop spontaan soepel bewegen. Ik vind dit een aanrader als je totale ontspanning wilt voelen.

by Sohaila on Enjoy(ce)!
Overgave & controle loslaten

Ik had een waardebon cadeau gekregen en wilde deze aan iets "nieuws" besteden... Iets wat ik nog niet eerder had ervaren. Dit is een sessie geworden van een combi Thaise massage en Therapeutic flying. De massage was fantastisch, en mijn (gespannen) spieren waren er zeker aan toe. De sessie waarbij ik werd opgetild was super bijzonder en ook heel eng. Lichaam en geest blijven toch onlosmakelijk met elkaar verbonden... Dat bleek wel toen ik moeite had om mij over te geven. Ik denk dat wanneer ik mij had kunnen overgeven en de controle had losgelaten het fantastisch was geweest. Misschien toch nog maar nog een keer proberen:) Heel knap hoe Joyce alles aanvoelt!

by Lisette on Enjoy(ce)!
Coaching sessions

Coaching with Joyce made me realize that being loyal to myself is just as important as to being loyal to others. Too often I put other people's needs before my own. Also I kept bringing up the past, but you life now and the past is behind you. Now I make conscious decisions and I am committed to them! I am more aware of my own needs and I am more focused.

by Lisette on Enjoy(ce)!
Coaching sessies

Coaching met Joyce heeft me doen inzien dat loyaal naar jezelf zijn net zo belangrijk is als loyaal zijn naar anderen. Ik had de neiging om me te veel met anderen bezig te houden. Ook rakelde ik te pas en on te pas het verleden op, maar je leeft nu en het verleden ligt achter je. Nu maak ik weloverwogen keuzes, waar ik bovendien emotioneel achter sta! Ben ik me meer bewust van mijn eigen behoeftes en ben ik meer gefocust.

by Miriam Bohnen on Enjoy(ce)!
Heel speciaal

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn familie een Thaise Yogamassage van Joyce - een dierbare vriendin en ook familie!
Ik ging er naartoe met een open hart en mind, en ook met vele gezichten. Ik ben zelf fysiotherapeut, was nu dus klant (met een hoop gespannen spieren), en ken haar ook persoonlijk. Van begin tot eind was het een mooie en fijne ervaring.
Als je binnenkomt valt er iets van je af, je komt even in een tijd- en stressloze ruimte. Tijdens een kopje thee voorafgaande aan de massage zaten we rustig te praten en ik merkte dat ik gemakkelijk kon vertellen over de dingen die mij bezig hielden. Wat ik hier met name zo knap van vond, is dat ik voelde dat Joyce heel goed de (dunne grens) van professionaliteit en vriendschap beheerste.
De massage was een totaal nieuwe ervaring voor mij (ik heb wel andere soorten massages gehad). Ik vond het geweldig hoe Joyce haar hele lichaam en body mechanics gebruikte, iets wat ik als fysiotherapeut ook doe. Al moet ik zeggen dat ik niet altijd begreep wat of hoe ze dat deed! Ik deed af en toe stiekem mijn ogen open om te kijken en een keer zei ze lachend: toch even spieken he ......?
Joyce is kundig en professioneel, en werkt heel geconcentreerd en serieus. Ze heeft echt een gave voor dit werk.
Ik hoop het zeker nog eens mee te mogen maken.

by Jan on Enjoy(ce)!
Diep ontspannen

De olie-massage van Joyce was heerlijk. Subtiel aandachtige handen maakten dat ik in een gevoel van diepe ontspanning kwam. Graag nog eens!

by sanne on Enjoy(ce)!
Relaxing!

Heb net een heerlijk rustgevende massage ondergaan bij Joyce. Op een prachtige locatie waar rust en ruimte heerst. Ze geeft hele fijne energie, ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van ieder moment!

by marina koster on Enjoy(ce)!
Cadeau

De 90 minuten durende yogamassage bij Joyce is mij erg goed bevallen.
Na een warm welkom in een prachtige massageruimte met een fijne sfeer kreeg ik een kopje thee en kon ik onthaasten.
De massage vond plaats op een grote massage-mat waar Joyce begon met het reinigen van voeten en handen. Daarna begon het strekken en rekken waardoor er weer ruimte in mijn lijf (en geest) kwam. Het losmaken van alle spieren maakte bij mij ook geestelijk iets los.
Daarnaast had ik erge last van nek/schouders waar Joyce mij vanaf heeft geholpen.
De 90 minuten duurden eindeloos maar vlogen tegelijkertijd voorbij.
Na afloop van de massage nam Joyce de tijd om te praten over hetgeen bij mij was losgekomen.
Totaal ontspannen, met een wijze les en zonder nekpijn ging ik vervolgens weer naar huis.
Als je jezelf of een ander een mooi cadeau wilt geven, kan ik je een massage van Joyce van harte aanbevelen. Wat een belevenis!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»