Referenties

Prettige sfeervolle ruimteLees hieronder verschillende reacties van cliënten die genoten hebben van mijn Thaise Yogamassages en Workshops. Nog meer korte reacties na afloop van de massages kun je ook op deze pagina lezen. 

 

`Mooie ruimte, ontspannende muziek en een warme sfeer´

 

Thaise Yogamassages

YOGA WORKS!

“Ik kwam bij Joyce binnen voor een Thaise massage. Wat me direct opviel was haar openheid en de respectvolle en integere manierwaarop je ontvangen en behandeld wordt.

Maar de echte eye opener was haar aanpak als yoga-docente. De oorspronkelijke reden om bij haar te komen was een chronische nekklacht. 4 maanden fysio, behandelingen bij de acupuncturist en diverse oefentherapieen leverden slechts een beetje verlichting op. Als newbie yoga-leerling heeft Joyce me met veel geduld en deskundigheid binnen een paar weken zover weten te brengen dat mijn pijnklachten met 90% gereduceerd waren. Na een paar maanden was dat 100%. Yoga works! In elk geval voor mij, en mijn vervelende klacht. Door haar lessen ben ik na een halfjaar zelfs anders tegen mijn lichaam gaan kijken. Ja, ook als 40er kun je soepeler, sterker en leniger worden dan je zelf had gedacht! Bovenal is Joyce een buitengewone luisteraar, die intuïtief lijkt aan te voelen precies wat je als klant nodig hebt.

-Andrew (Amsterdam)

 

ECHT EEN BIJZONDERE ERVARING…

“De yogamassage van Joyce is een hele bijzondere ervaring. Je voelt je welkom in haar ruimte, die zonnig en licht is.  Als je binnen komt zie je op de grond een brede gekleurde mat omringt met vrolijke kussens. De massage begint met een gesprekje in een kring van ansichtkaarten waar je ook na de massage weer gaat zitten. Je vertelt dan hoe je je voelt. Je mag dan ook een kaartje pakken. De massage is pittig, maar zeer aangenaam. Je kan kiezen voor wat harder of zachter. Eerst worden je voeten met een warme handdoek behandeld, daarna begint de massage.  Alles komt aan de beurt; het is rekken en strekken, dat geeft een heel ontspannen gevoel. Na afloop van de massage kom je weer terug in de kring en mag je een kaartje pakken. Opgewekt ga je weer naar huis. Namasté  Joyce.”

– Louise (Nieuwkoop)

 

IK GING WEG MET HERNIEUWDE ENERGIE

“Joyce ontvangt mij met een kop thee zodat ik kan onthaasten en wij de massagebehandeling kunnen voorbespreken. Eenmaal op de mat, wordt mijn lichaam van teen tot top (want dat is de volgorde) onder handen genomen. Het is een stevige, op sommige drukpunten zelfs pittige massage, maar Joyce houdt mijn reacties goed in de gaten en past de druk die zij uitoefent daarop aan. Maar toch: deze massage is niet voor watjes!

Wat ik het meest verrassende vond, zijn de yoga- en stretch-oefeningen die tussendoor plaatsvinden, dit heb ik nooit eerder tijdens een massage ervaren. Ik werd letterlijk dubbelgevouwen! Een hele fysieke en krachtige en ook wel inspannende ervaring. Na afloop van de massage was ik flink aan het gapen en kwam er veel vermoeidheid los. Joyce neemt rustig de tijd met een kop thee en nog een afsluitende oefening. Kort daarna had ik energie voor tien. Voor mensen die een energieboost kunnen gebruiken en geen moeite hebben met een stevige massage is de Thai Yoga Massage van Joyce zeker een aanrader.”

– Elsjen (Amsterdam)

 

EEN WAARDEVOL MOMENT VAN LOSLATEN

“Ik heb de massage zowel ontspannen als energiek en inspannend ervaren. Dat Joyce oog heeft voor detail merk je in haar algehele voorkomen, verzorging en rituelen wat het geheel erg sfeervol maakt. Ze blijft goed in verbinding met je, waardoor ze jouw grenzen goed aanvoelt en mee kan buigen naar behoeften. Door de variatie van oefeningen wordt heel duidelijk waar de blokkades en stijfheden zitten. Deze maakt ze, waar mogelijk, op liefdevolle en vertrouwelijke manier los. Een waardevol moment van loslaten…”

– Christina (Amsterdam)

 

“Thank you Joyce, such a pleasant experience of Thai Massage that I received from you. Every bit of pressure sent positive sensations through out parts of my body. I feel light and relaxed. Very impressed.”

– Kimberley from Australia (Rishikesh – India)

 

“Liebe Joyce, vielen Dank für die wundervolle Massage! Sorry, dass ich ein bisschen neugierig war und dabei manchmal vergass mich zu entspannen… Es hat mich so gut angefühlt, dass ich einfach wissen musste, wie du das machst. Du hast immer das richtige mass zu Druck & Zug getroffen, so dass ich mich trotz meine Rückenschmerzen voll und ganz sicher gefühlt habe, sogar dann als du meinen Rücken cobramässig gestreckt hast (und davor habe ich wirklich angst…). Schlussendlich hattest du mich so weit, dass ich völlig entspannt war!!! Also, nochmals vielen Dank und bis zum Workshop in Amsterdam.”

– Sandra aus Deutschland (Rishikesh – India)

Workshops


Workshop Traditionele Thaise Yogamassage

 “Apart, leuk, gezellig en een ervaring rijker!”
Jin (Alkmaar)

 

“Als iemand dit doet met gevoel in zijn lijf
ga je open als een bloem
en dan geen gewone, maar
een die zweeft in het universum.”
– Linda v.d. Paardt (Ter Aar)

 

“Na inspanning, ontspanning. Leuke originele manier.”
– Eveline F. (Enschede)

 

“Joyce, wat geef je de workshop op een leuke en frisse manier!!”
Ingeborg

 

“Leuk, relaxt en ontspannen sfeer…”
Mariette 

 

“Prettig en ontspannen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak.”
– Dhammo (Amsterdam)

 

“Relaxt, Mooi, Ontspannen. Voelt goed en vertrouwd. Toppertje!”
Alfons (Deventer)

 

“Plezierige ontspannen begeleiding. Joyce neemt de tijd en legt rustig uit.”
– Annemarie (Deventer)

 

 

MOOIE WORKSHOP MET EEN HELE FIJNE FLOW

De workshop Thaise Yoga Massage van Joyce is een hele fijne workshop om te ervaren. Ik heb de workshop cadeau gedaan aan mijn lieve vrouw. Wij werden door Joyce en haar massage partner Thierry ontvangen met heerlijke thee en allerlei gezonde lekkernijen. Zij wisten ons meteen heel natuurlijk op ons gemak te stellen. We begonnen de workshop met een fijne meditatie om op elkaar af te stemmen. Daarna liet Joyce de verschillende technieken aan ons zien, terwijl ze Thierry masseerde. Wij volgden tegelijkertijd de flow die door Joyce werd voorgedaan en zij gaf ons aanwijzingen waar we op moesten letten. Joyce heeft ons een hele fijne flow aangeleerd die we aan onze massage repertoire hebben toegevoegd. Ze heeft echt de tijd genomen voor ons in de workshop. Ze is een hele liefdevolle vrouw met passie voor wat ze doet. Dat is een de perfecte basis voor een mooie workshop. Bedankt Joyce!

– Christelle & Paul

 

 

Workshop Partner Yoga

BIJZONDER CONTACT MAKEN VIA PARTNER YOGA
“Het begon als een cadeau voor een heel goede vriend met een uniek verzoek, een cadeau dat ons inspireert. Na even zoeken hadden we bij Enjoy(ce)! een mooie combinatie gevonden van meditatie en yoga in de vorm van een Partner Yoga workshop. Joyce heeft vooraf alles duidelijk uitgelegd en ons zelfs geïnspireerd om ook mee te doen met de workshop. We zijn met open armen ontvangen en na het omkleden begonnen met een fijne kennismaking. Joyce heeft de Partner Yoga workshop aangepast aan ons niveau en weet met een rustige opbouw en soepele overgang ook het plezier erin te houden. Het meest uitdagende en tegelijk ook relaxte vinden wij de lifts waarbij Joyce veel geduld heeft bij de uitleg, goed let op de juiste houding en veiligheid. En na de lifts kan je heerlijk genieten van ‘leg love’. Bij de afsluiting van de workshop kun je elkaar op een speciale manier nog extra verwennen. Bij alle oefeningen staat het contact met de partner centraal en dat schept een bijzondere band.
– Benito & Maedy
SUPER LEUKE PARTNER YOGALES
“Joyce verzorgt een super leuke partner yogales, met veel aandacht voor de oefeningen. De les nodigt uit om een hele serie lessen te volgen om met yoga op een hoger niveau te komen.”
– Menno & Empi

Workshop: ‘Volg je hart; volg je passie’

“Op een speelse manier werd de workshop gegeven. Dit geeft inzicht hoe ik een workshop op een spelende wijs kan geven.  Er werd 1 op 1 tips en aanwijzingen gegeven tijdens de dramaoefening, dat voelt goed. Ik voelde op deze manier de betrokkenheid van de workshopgever. Er werd op een ontspannende manier lesgegeven. Vooral de meditatie oefening en daarna de tekenopdracht vond ik erg goed!! Je deed dit heel deskundig en had overzicht op en er was interactie met de groep.”

– Jan (Culemborg)

 

“Joyce heeft een prettige uitstraling en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is open en heel creatief. Vooral aan de creatieve oefening ‘Vrij associëren’ heb ik veel gehad. Het hielp me minder in mijn hoofd te zitten en te genieten van de oefening zelf. Achteraf verrasten de resultaten mij. Het geeft zeker meer inzicht. De feedback van Joyce werkte verhelderend. Ze heeft de gave haar creativiteit in anderen aan te wakkeren en het aan de cliënt over te laten hoe het geïnterpreteerd kan worden. Een leuke workshop.

– Frances (Woudenberg)