Overige Massages

Enjoy(ce)! Yoga & Massage

Bij Enjoy(ce)! kom je weer thuis in je lijf en leer je de signalen van je lichaam te verstaan. Laat los wat emotioneel en fysiek vast zit en je tegenhoudt vol te leven.

Vanaf nu kun je bij mij ook terecht voor een:

 • Ontspannende Oliemassage (40 minuten: € 50,00) / (60 minuten: € 80,00 / 90 minuten: €115,00)
  Even totaal ontspannen tijdens een 40 of 60 of 90 minuten durende massage. Ik gebruik diverse oliën die juist energie geven of ontspannen.

 • Kruidenstempelmassage (40 minuten: € 50,00) / (60 minuten: € 80,00 / 90 minuten: €115,00)
  De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding.
 • Abdominal (buik)massage (30 minuten: € 50,00) / (60 minuten: € 90,00 / 90 minuten: €125,00)
  Tijdens deze intense buikmassage worden alle organen aangeraakt. Ter aanvulling en ontspanning gebruik ik van te voren en achteraf verwarmde kruidendoekjes.

 • De-armouring / Emotional Release Sessie (90 minuten: €155,00 / 120 minuten: €200,00) 
  De-armouring is een diepe reiniging en herverbinding van het lichaam en de ziel. Het helpt het lichaam letterlijk de contractie en de emotie die eraan vast zit in het weefsel los te laten. Het doel van de-armouring is integratie van het hele wezen door middel van een gezonde, liefdevolle en veilige vrijlating van pijn, spanningen, blokkades, emotionele en energetische trauma’s. Het resultaat van een behandeling is een diep Ontspannen, Zacht, Fluweelachtig en Levendig lichaam, open voor gevoelens en innerlijke wijsheid.
 • Sensual Massage – only for women (90 minuten: €155,00 / 120 minuten: €200,00 / 180 minuten: €300,00)
  Ontwaak je levensenergie & open je hart.
  Gun jezelf meer sensualiteit en lichamelijk plezier tijdens een sensuele massagesessie. De focus ligt op het ontwaken van je levensenergie en het openen van je hart. Wanneer dit wordt ontwaakt, kan dit energieveld het begin zijn van een extatische ervaring waarbinnen opgesloten fysieke en mentale pijn uit het lichaam verdwijnt.
  ‘Met Enjoy(ce)! kun je een intens aangename ervaring, ontspanning, transformatie en genezing verwachten. Stel jezelf open om te genieten en je leven ten volle te leven.’ – women only!

 • 4-Handen massage (60 minuten: €155,00 / 90 minuten: €200,00)
  Ervaar de helende werking van vier handen die jouw lijf volledige ontspanning en liefdevolle aandacht geven. Een combinatie van de mannelijke en vrouwelijke energie die balans brengen in jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Deze sessie geef ik samen met met mijn partner.

 • Therapeutic Yoga + Thai Yogamassage (Combinatie: 30 minuten Yoga / 60 minuten Thaise Yogamassage: € 115,00)
  Deze sessie begint met 30 minuten asana’s gericht op specifieke probleemgebieden. Deze sequence van verschillende yogahoudingen kun je vervolgens eenvoudig thuis beoefenen zodat je jouw probleemgebieden zelf versoepelt en onderhoudt. Na de yoga is je lijf goed opgewarmd en je geest ontspannen voor het ontvangen van een uur lang verdiepende Thaise Yogamassage die doorwerkt op het gericht aanpakken en loslaten van je probleemgebieden.
 • Therapeutic Flying (30 minuten: € 50,00) / (Combinatie: 20 minuten Thaise Yogamassage / 20 minuten Therapeutic Flying / 20 minuten Thaise Yogamassage: € 80,00)
  Je hangt ondersteboven en wordt gemasseerd zodat je even volledig alles kunt loslaten en je totaal kunt overgeven aan de zwaartekracht en de masseur. Je komt letterlijk los van de grond en terug in je lijf.Tijdens de combinatie behandeling ontvang je een opwarmende en voorbereidende Thaise Yogamassage van ongeveer 20 minuten, vervolgens ga je vliegen op de handen en voeten van de masseur, die rekt strekt, draait en masseert je lichaam in een waarlijk multidimensionale massage ervaring. Je weet soms even niet meer waar je bent in de ruimte, wat onder of boven is, je voelt dat je vliegt, zweeft of drijft. Na het vliegen kom je op de grond op een futon liggen en krijg je nog 20 minuten een nabehandeling waarbij je weer land op Aarde en in je lijf.

 • Stoelmassage (30 minuten: € 40,00)
  De stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van klachten en verbetering van de gezondheid. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, heupen, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Na een stoelmassage voel je je ontspannen en energievol.