Overige Massages

Vanaf nu kun je bij mij ook terecht voor een:

 • Ontspannende Oliemassage (40 minuten: € 50,00) / (60 minuten: € 75,00)
  Even totaal ontspannen tijdens een 40 of 60 minuten durende massage. Ik gebruik diverse oliën die juist energie geven of ontspannen.
  * Alleen in mijn praktijkruimte en dus niet op lokatie

 

 • Kruidenstempelmassage (40 minuten: € 50,00) / (60 minuten: € 75,00)
  De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. Deze massage zal ongeveer 40 minuten duren.

 

 • Abdominal (buik)massage (30 minuten: € 40,00) / (60 minuten: € 75,00)
  Tijdens deze intense buikmassage worden alle organen aangeraakt. Ter aanvulling en ontspanning gebruik ik van te voren en achteraf verwarmde kruidendoekjes.

 

 • Therapeutic flying (30 minuten: € 40,00) / (Combinatie: 20 minuten Thaise Yogamassage / 20 minuten Therapeutic Flying / 20 minuten Thaise Yogamassage: € 75,00)
  Je hangt ondersteboven en wordt gemasseerd zodat je even volledig alles kunt loslaten en je totaal kunt overgeven aan de zwaartekracht en de masseur. Je komt letterlijk los van de grond en terug in je lijf.Tijdens de combinatie behandeling ontvang je een opwarmende en voorbereidende Thaise Yogamassage van ongeveer 20 minuten, vervolgens ga je vliegen op de handen en voeten van de masseur, die rekt strekt, draait en masseert je lichaam in een waarlijk multidimensionale massage ervaring. Je weet soms even niet meer waar je bent in de ruimte, wat onder of boven is, je voelt dat je vliegt, zweeft of drijft. Na het vliegen kom je op de grond op een futon liggen en krijg je nog 20 minuten een nabehandeling waarbij je weer land op Aarde en in je lijf.

 

 • Stoelmassage (30 minuten: € 30,00)
  De stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van klachten en verbetering van de gezondheid. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, heupen, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Na een stoelmassage voel je je ontspannen en energievol.