Visie

Klassieke Thaise Yogamassage Enjoy(ce)!Bij Enjoy(ce)! staat genieten van het leven centraal. Ik bied een pakket aan voor de binnen en buitenkant. De buitenkant pak ik aan door het geven van een fijne massage en de binnenkant door mijn aanbod binnen coaching, training en workshops.

Thaise Yoga Massage is veel dynamischer dan een reguliere westerse massage. Je wordt door mij gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd. Tijdens een Thai Yoga Massage worden de energiebanen in balans gebracht. Vaak voelt het lichaam dan warm en tintelend aan. Het is een stevige massage die beweeglijk en tegelijkertijd meditatief is. Het ontspant, verfrist en maakt vitaal, zowel actief als passief. Een massage wordt ervaren als een echt cadeau voor jezelf.

Ik help jou de regisseur van je eigen leven te zijn. Hoe? We gaan samen op pad en lossen stap voor stap jouw hulpvraag op. Onderweg zijn we in gesprek over wat jou beweegt en wie je in essentie bent.

Neem de regie en geniet optimaal van je leven @Enjoy(ce)!

Waar ligt je kracht, talent en wat wil je graag bereiken? Door bewegingsoefeningen en je ademhaling kom je in contact met je lijf en gevoel. En door te werken met beeldende middelen of meditatieve oefeningen hoor je weer je eigen wijsheid. Je verbind je met jezelf en daardoor ook met anderen.

Mijn aanpak is speels, creatief en oplossingsgericht.

In een workshop is plezier een belangrijk ingrediënt. En mijn coachingswijze is vaak zeer afwisselend en verrassend. Met de bedoeling om mijn cliënten bewuster te laten zijn zodat zij intenser kunnen genieten van het leven.

Ikzelf heb tijdens mijn reis door India de connectie met mijn naam kunnen doorvoelen. Een intense beleving van alleen met mezelf zijn en daar volkomen gelukkig en tevreden mee zijn. Ik zag ineens mezelf heel helder en wist dat als ik eenmaal weer terug in Nederland zou zijn, ik hele andere dingen zou gaan doen. Ik wilde mijn naam gaan leven en anderen daarvan deelgenoot maken. Een tool die ik inzet, is het maken van je eigen naamdicht; een methodiek die voor veel mensen bijzonder werkt.

Ontdek jouw kracht, passie en wijsheid.

Vervolg je eigen weg!

Wat heb jij nodig om weer puur en intens te kunnen genieten?
Toen je klein was, genoot je op intense en pure wijze en was dat de gewoonste zaak van de wereld. Nu je groot bent, ben je het eigenlijk verleerd. Door creatief bezig te zijn, maak je weer contact met dat pure deel in jou. En van daaruit kun je ook beter contact maken met je verlangen en passie. Het kunstwerk dat je gemaakt hebt, geeft jouw inzicht over de weg die jij weer kunt gaan vervolgen. Jouw werk vertelt jou de weg.

Wil jij jouw passie en talenten verder ontdekken? Daar kan ik jou bij helpen.
Dromen durven uit te spreken en eraan werken om die uit te laten komen.
Met kleine stapjes, kun je grote doelen bereiken.

Geef jezelf het allergrootste kado; zet je eerste stap op jouw weg en neem contact met mij op @Enjoy(ce)!