Over Enjoy(ce)!

Joyce Bosch ´Durf te dromen...´Mijn naam is Joyce Bosch. Ik ben masseur, coach/counselor & trainer.

Met coachen ben ik begonnen doordat mijn wereld even op zijn kop stond. Ik was mijn baan kwijtgeraakt en tegelijkertijd was ik ook mijzelf kwijtgeraakt. Wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk het allerliefste. Ik stond mezelf op dat moment toe om weer te mogen dromen. Al heel lang wilde ik alleen op reis gaan. Door yoga en door het boek ‘Yoga school dropout’ koos ik voor India als mijn reisbestemming. Ik was even klaar met alles te plannen en organiseren wat ik gewend was in mijn werk als communicatiemedewerker en dus ging ik op reis zonder een plan. Ik zou mijn gevoel gaan volgen en proberen om van ‘ashram’ naar ‘ashram’ te gaan reizen. Drie maanden leefde ik heel dicht vanuit mijn gevoel en heb ik daardoor intens kunnen leven in contact met anderen en vooral ook met mezelf. De reis bracht mij bijzondere ontmoetingen en de basis om te gaan coachen.

 

Durf te dromen!

Weer terug in Amsterdam begon mijn loopbaancoachingstraject. In dit traject heb ik meerdere beroepen bekeken die mij leuk leken. Van begrafenisondernemer tot (Kerstboom)stylist, coach, yogadocent, marktplaats intermediair, workshopgever en ZZP-er. Ik nam er rustig mijn tijd voor om uit te vinden waar mijn hart nu echt het meest van ging kloppen. Ik volgde bij hun veel workshops. Eerst met de focus op mijn ontwikkeling en later verlegde ik de focus op de inhoud en hoe de trainer zich opstelde. Ik merkte hoe geweldig ik het vond om op een creatieve manier in een groep aan mezelf te werken waardoor ik weer in contact kwam met mijn lijf en gevoel. En dat wat voor mij werkte, wil ik nu graag doorgeven. Ik wilde iets gaan doen met coaching, yoga en gevoel. De verbinding kunnen maken tussen het lichaam, verstand en het hart. Op dat moment had ik besloten om een opleiding te gaan volgen tot yogadocent en coach. De coachingsopleiding zou in oktober beginnen en de yogadocentenopleiding kon ik nog daarvoor gaan volgen in India. Vervolgens ben ik me binnen coaching gaan specialiseren in groepsdynamisch werken en coachen d.m.v. creatieve middelen. Daarnaast was ik super enthousiast geworden over de Thaise Yogamassage. Meerdere uitgebreide traditionele opleidingen op het gebied van Thaise massage vond en volgde ik in Thailand. Het sloot allemaal ineens perfect op elkaar aan.

Nu ben ik masseur en creatieve coach. Voor mijn gevoel sta ik aan het begin van een interessante nieuwe periode. Ik ben een onbekende richting ingeslagen en ik denk dat ik iets waardevols heb toe te voegen.

Ik laat jou graag genieten van een prettige massage die jou weer in contact met je lichaam brengt. Je zult je meer in balans voelen en jouw eigen energie zal weer beter gaan stromen. Een coachingssessie geeft jou inzicht, maar ook plezier. Je gaat jezelf weer met andere ogen bekijken. ‘Inspiratie & ZINgeving’

Voor wie?

  • Mensen die naar zichzelf willen en durven te kijken.
  • Mensen met dromen en wensen.
  • Mensen die open staan voor verandering.
  • Mensen die snappen dat ze het zelf moeten doen, maar dit niet als excuus gebruiken.

Om mezelf verder te ontwikkelen volg ik regelmatig bijscholingscursussen en workshops. Zo heb ik naast bovengenoemde opleidingen ook cursussen gevolgd op het gebied van Mindfulness, Kwaliteiten & Uitdagingen, Socratische Gesprekstechnieken en Verbindend communiceren.

Mijn meest recente opleidingen:
Een maand lang heb ik verdiepende Thaise Yogamassagetechnieken geleerd in Laos zodat mijn massage nog persoonlijker, effectiever en vloeiender wordt. Terwijl je gemasseerd wordt, ervaar je balans, meer flexibiliteit en openheid. Loslaten en ontspannen gaat vanzelf. Je geniet van tijdloosheid en er even helemaal mogen zijn.

Binnen de Stoelmassage heb ik geleerd om de Thaise Yogamassagetechnieken te integeren in een effectieve massage op een ergonomische massagestoel. Het is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van werkgerelateerde klachten zoals RSI en verbetert de motivatie, de productiviteit en de gezondheid. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. En als aspirant-lid aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC en ben gehouden aan de daar geldende ethische code.