Hieros Gamos Festival

 

HERINNERING VAN WIE JIJ BENT – EEN TEMPEL INITIATIE
Vrijdag 6 juli: 15.30 – 18.00 uur
joyce beeldHet eren van de Godin in jou…Ooit ontmoetten wij als ‘Sisters’ elkaar in de Tempel. Waar we elkaar hebben ingewijd. Waar we elkaar hebben ingewijd. Waar ceremonies werden gehouden om elkaar te verrijken, te begeleiden en te onderwijzen. In deze workshop gaan we elkaar weer ontmoeten in die heilige Tempelruimte en herontdekken we de oude wijsheid die in ieder van ons ligt.Een lekkere, liefdevolle, dynamische, speelse en verbindende ontdekking, gevuld met herkenning en verkenning. Met technieken uit de Dansexpressie, Kundalini / Acro Yoga en oefeningen uit de verschillende Tantrische tradities zullen we een sappige reis maken naar ‘Self Love’. Om volledige zelfexpressie en onbevreesde communicatie over verlangens en grenzen mogelijk te maken. In een veilige en ondersteunende heilige ruimte kunnen we op onderzoek gaan en ons zelf vertrouwen, herontdekken, bekrachtigen en volledig in overgave gaan.

 

Een liefdevolle tempelinitiatie om de stralende godin binnenin te eren. Lieve Godin, voel je weer welkom als vanouds in de Tempel.

 

joyceOver Joycewww.enjoy-ce.com

Joyce is een Bodyworker & Coach en faciliteert workshops en evenementen sinds 3 jaar. Gespecialiseerd in Thai Yoga Massage, De-armourng, Therapeutic Flying en Partner Yoga. Veel van haar werk is gebaseerd op verschillende internationale scholen gericht op het verwijderen van Energetische, Emotionele en Fysieke Blokkades om de energieën in je lichaam in balans te brengen. Haar doel is om je lichaamsbewustzijn te geven en je mee op reis te nemen door je Geest, Hart en Lichaam. Om je Levensenergie te laten ontwaken en de weg vrij te maken voor passie en levenslust.

Met Enjoy (ce)! kun je een intens plezierige ervaring, ontspanning, transformatie en genezing verwachten. Open jezelf om voluit van het leven te kunnen genieten.

Go here to the event on FB.
Go here to the website.