Enjoy(ce)! op het OpenUP festival

Enjoy(ce)! Traditionele Thaise Yoga Massage – met Joyce Bosch
Eeuwenoude vorm van lichaamswerk

Meditatieve dans
Duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Omdat de ritmische drukpunt-massage en de Yoga-strekkingen vloeiend in elkaar overgaan, wordt de Traditionele Thaise Yoga massage ook wel vergeleken met een meditatieve dans.

Flexibel, gezond lichaam en soepele spieren
De massages geven een gevoel van diepe ontspanning en harmonie. Ook maken ze de spieren soepel en de gewrichten sterker, activeren ze de bloedsomloop en wordt balans gebracht in de energiebanen. Na een Thaise Yoga massage voelt jouw lichaam als herboren.

Gun jezelf een bijzondere ervaring
Gun jezelf rust, ruimte en aandacht. Kom uit je hoofd en in je lichaam en gevoel. Laat je masseren volgens traditionele technieken waarbij al je spieren worden aangepakt en opgerekt. De massages van Enjoy(ce)! zijn een bijzondere ervaring.

Joyce Bosch biedt behandelingen aan van 30/60/90 minuten op the Balance & Support terrein.

Balance & Support op het OpenUP festival
Balance & Support is een deel van het festivalterrein waar een grote variatie van methoden en behandelingen worden aangeboden tegen een eigen bijdrage.

De behandelingen kunnen je ondersteunen om tijdens het festival een prettig evenwicht te creëren op het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele vlak. Zo kan je bijvoorbeeld iemand vragen je te helpen bij het inzichtelijk maken van bepaalde beperkende patronen, of je wilt een fijne massage omdat je iets wat overprikkelt bent geraakt of spierpijn hebt door het vele dansen of te dun matje in je tent.

De behandelaars van Balance & Support zijn voor iedereen de hele week beschikbaar voor een praatje, diepgaand advies, korte of langere massage of een intensieve sessie. Voor een overzicht wie welke behandelingen geeft, kun je terecht op deze pagina van het OpenUP festival.

Comments are closed.