Enjoy(ce)! Als persoonlijk cadeau.

Ik ben een ‘echt cadeautje’.
Je kunt mij cadeau geven aan jezelf of aan iemand anders…Masseuse & Coach Joyce

Josine ging vliegen bij Joyce! Vliegen? Ja! Joyce geeft therapeutic flying sessies, heel ontspannend en bijzonder.

Lees hieronder het verslag van Josine en bekijk het fotofilmpje over haar ervaring bij mij op de mat.

Vliegend ontspannen met masseuse Joyce

Een therapeutic flying sessie? En ook nog een Thaise yogamassage? Het nieuwste van het nieuwste nu ook te boeken bij Enjoy(ce)! De primeur voor mij om mee te maken. Ik wist niet zo goed wat ik me hierbij moest voorstellen. Totdat ik masseuse en coach Joyce leerde kennen. Zonder enige verwachtingen en nuchter als ik ben, ging ik naar Joyce toe.


Na een aantal stortbuien onderweg, kwam ik doorweekt aan bij Joyce. Gelukkig had ik mijn soepele (droge) kleren mee. Ondertussen zette Joyce een heerlijk kopje thee. We gingen zitten en hebben even rustig gepraat.

Na het kopje thee liepen we naar de mat waar ze begon met een Thaise yogamassage. Ik moest er even m’n best voor doen, maar op een gegeven moment lag ik erg ontspannen op de mat wanneer Joyce mij in verschillende houdingen legde en duwde. Veel houdingen waren fijn en ontspannen, bij een enkele houding had ik even het idee dat ik uit elkaar getrokken werd, maar niets was pijnlijk. Ze voelt precies aan tot waar ze kan gaan. Ik lag nog ontspannen na te genieten van de yogamassage, toen we, via partneryoga-oefeningen voor het bewust worden van vertrouwen, balans en communicatie, naar de therapeutic flying sessie overgingen.

Zoals je op de foto’s kan zien, vlieg ik op de voeten van Joyce. Wat ik lastig vond, is dat je je volledig moet overgeven en moet ontspannen. Je moet op Joyce vertrouwen. Nu wil ik niet zeggen dat ik Joyce niet vertrouwde, maar ik vertrouwede eerder mezelf niet. Een reden waarom ik me niet volledig kon ontspannen en overgeven. Evengoed was het een fijne ervaring. Joyce weet precies in welke houding ze je moet houden en begeleidt je heel goed zodat ik met elke uitademing net wat meer loslaat. Ze vertelt op een prettige manier waar je je armen en je benen moet houden om in een goed evenwicht te blijven zodat het effect van de massage dieper kan doorwerken.

Ik ging er heen voor de gecombineerde massage ervaring, maar er zijn veel mensen die heel specifiek voor Joyce kiezen. Dat heeft ermee te maken dat Joyce voor en na de massagesessie met je in gesprek gaat en coacht als je daar behoefte aan hebt.

Er is zelfs ooit iemand geweest die veel last had van migraine. ‘Ze had wekelijks last van migraine aanvallen. Ik heb toen een Thaise Yogamassage sessie gericht op hoofdpijnklachten met haar gedaan en gaf gerichte yoga-oefeningen mee voor thuis en op het werk. Vervolgens bleef de migraine voor een week weg. Eerst had ze het niet aan mijn sessie gelinkt, maar toen ze nog een keer was geweest en haar migraine weer langer wegbleef, zag ze de link.’

Voor mij was dit een unieke ervaring en mocht je iemand kennen (of jezelf) die vervelende pijntjes met zich meedraagt en toe is aan ontspanning en loslaten, dan is Joyce zeker aan te raden!

Josine

‘Veel houdingen tijdens de Thaise Yogamassage waren fijn en ontspannen’


‘Joyce vertelt je op een prettige manier waar je je armen en benen moet houden om in een goed evenwicht te blijven’

Therapeutic Flying JOCadeau
Voor mij was dit een unieke ervaring

Comments are closed.