Workshops

Persoonlijke ontwikkeling

Workshop 1: ‘Volg je hart; volg je passie’

Doel: Antwoord geven op de volgende vragen:
– Hoe achterhaal je je passie?
– Wat houd je tegen?
– Wat heb je nodig om tot actie over te kunnen gaan?

Inleiding: het achterhalen van je dromen, wensen, verlangens en passie geeft je kracht en levensZIN. Als je weet wat je wilt en waar je voor gaat, heb je een belangrijk levensdoel te pakken. In deze workshop ga je praktisch aan de slag zodat je gericht met dat wat voor jou op dit moment belangrijk is van start gaat.

Workshop 2: ‘Inspiratie & Creativiteit’

Doel: Laat jezelf inspireren aan de hand van creatieve werkvormen

Inleiding: Inspiratie staat voor ingeving of bezieling. Je krijgt ineens ideeën waar je niet eerder opgekomen was. Je krijgt zin om iets te ondernemen; iets moois, of origineels te maken/doen.

In onze cultuur benaderen we zaken veelal vanuit ons verstand (ons hoofd) Het geeft ons controle en gesproken taal is ons communicatiemiddel. Inspiratie leidt tot creativiteit. Iets tot stand brengen wat nieuw voor je is. Wie niet geïnspireerd wordt raakt uitgeput, uitgeblust of opgedroogd.

Creatieve werkvormen zijn een middel om geïnspireerd te raken en je creativiteit aan te boren. Dit kan op een intuïtieve manier (je lijf) of er kan een beroep gedaan worden op de ratio. Een combinatie hiervan levert vaak verrassend veel informatie op. In deze workshop zul je dit gaan ervaren. Je gaat je creativiteit aanboren en kijken of het je lukt om buiten de gebaande paden te treden.

Zou je meer willen weten, neem dan met mij contact op. Ik hoor graag van je.